Om oss
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,theme-bridge,bridge-core-2.1.8,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Om oss

THE NORDIC WAY

Hvis man kombinerer den enkle nordiske stilen med adopterte vaner fra det store utland – hva sitter man da igjen med?

The Nordic Alphabet AS er et nyoppstartet varemerke med nettbutikk som holder til i Stavanger. Vårt ønske er å hylle den nordiske livsstilen, og tilby produkter vi mener illustrerer hverdagen til en typisk nordisk beboer.

Disse produktene kan være 100% nordiske, men siden man i Norden er veldig opptatt av reise samt å utforske andre kulturer, kan det like fullt være produkter som kommer fra en helt annen kant av verden. Det nordiske folk adopterer vaner og bringer verden nærmere ved å ta til seg stiler og smaker som gjerne finnes langt vekk. Tacofredag er mer vanlig i Norge enn i land i Sør-Amerika, og Chai-te er mer populært enn brus på enkelte videregående skoler.

Vi vil jobbe for å finne spennende produkter du kan kjøpe til deg selv, eller som er ypperlig som gave.

Personlig smak0%
Grafisk design0%
Hygge i hverdagen0%
Humor0%
Nestekjærlighet0%
Nysgjerrighet0%

HVEM ER VI?

Ken Bakke

Eier og kreativ leder

KenBakke_Nett
Stavangergutten Ken er utdannet ved St. Martin School of Graphic Design i London, og jobbet tidligere i reklamebyrået Procontra. I dag driver han PlayDesign i Stavanger. Gjennom PlayDesign er Ken aktiv i Nettverk Stavanger, som består av en rekke bedrifter i regionen. I tillegg er Ken både trener og formann i Viking Håndball.

Ronny Edvardsen

Eier og daglig leder

RonnyEdvardsen_Nett
Ronny kommer fra Bjerkvik i Nordland og har de siste årene jobbet som forretningsutvikler og controller i Avinor på Sola. Han har bachelor i økonomi og administrasjon ved Universitetet i Stavanger og har tidligere erfaringer fra kunderettet arbeid i Telenor, bank-/regnskapsarbeid og har dessuten jobbet med eventplanlegging/artistbooking I Oslo.

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

Mer enn nettbutikk – en skreddersydd handel

Tradisjonell nettbutikk

Våre varer kan bestilles gjennom nettbutikken, som vil ha stadig tilførsel i vareutvalget.

Spesialkomponerte gavekurver

Vi har mulighet til å lage gavekurver som inneholder produkter i alle prisklasser, til alle anledninger.

Tilpassede produkter

Siden vi selv står for emballasje og design, er det mulig å tilpasse varer til ulike størrelser ved større bestillinger. Ta kontakt for info.

Firmagaver

Vi kan lage egne firmakurver, goodiebags eller jubileumsgaver kombinert med firmaets egen profil.

Forhandler av våre produkter

Ønsker du å tilby våre produkter i din butikk? Vi er på jakt etter samarbeidspartnere over hele landet. Ta gjerne kontakt.

Bli leverandør

Har du spennende produkter som kan være aktuelle å selge under vårt merkenavn? Send oss en e-post med informasjon.

Vi er på jakt etter flere samarbeidspartnere. Er det deg?